Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

  • 179
  • 0 Yorum
Telegram Hesabı Nasıl Silinir?>

Telegram, birden çok platformu destekleyen ve güvenli anlık mesajlaşma işlevi sunan bir sosyal medya uygulamasıdır.Bu makalede, "Telegram Hesabı Nasıl Silinir?" sorusunun cevabını vereceğiz.

Bu makalede, "Telegram Hesabı Nasıl Silinir?" Soruya -kısaca- cevap vermeye çalışacağız. Telegram, birden çok platformu destekleyen ve güvenli anlık mesajlaşma işlevi sunan bir sosyal medya uygulamasıdır. Rus programcı Pavel Durov tarafından 2013 yılında geliştirilen Telegram; Hem mobil (Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu Touch) hem de masaüstü sistemleri (Windows, OS X, Linux) için kullanılabilir. Telegram'da kullanıcılar metin mesajlarını, fotoğrafları, videoları, ses kayıtlarını, etiketleri ve dosyaları 1,5 GB'a kadar paylaşabilir. Ayrıca uygulama geliştiricileri, 2016 yılında kullanıcıların çeşitli formatlarda içerik oluşturmalarına ve hikayeler yazmalarına olanak tanıyan Telegraph adlı bir uygulama da oluşturdu. Wikipedia'dan alınan bilgilere göre Telegram, hükümetler de dahil olmak üzere herhangi bir üçüncü şahısla veri paylaşmadı.

Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

Telegram hesabını silmek için aşağıdaki bağlantıya gitmeniz ve silme işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Uygulamada herhangi bir hesap silme işlemi olmadığını hatırlamakta fayda var.

https://my.telegram.org/auth?to=deactivate

1- Yukarıda verdiğim ekte bulunan linke tıklayarak açılan pencerede "Telefon Numaranız" (Your Phone Number) yerine hesabınızın bağlı olduğu "telefon numaranızı" girin. Örneğin: + 90532XXXXXXX.

2- Ardından "Devam" butonuna tıklayın. Daha sonra, Telegram hesabınız bir işletim sistemine sahip herhangi bir cihazda açık olmalı ve bu uygulamaya bir kod gönderilecektir. Gelen kodu "Onay Kodu"(Confirmation Code) yazan kısma yapıştırın. Ardından "Oturum Aç" (Sign In) düğmesini tıklayın.

3- Daha sonra "Hesabınızı Silin" (Delete Your Account) sayfasını göreceksiniz. Gerekli alanları ve hesabı silme nedenini yazarak "Bitti" butonuna basıyoruz.

4- "Bitti" (Done) butonuna bastıktan sonra gördüğümüz uyarı ile "Evet, hesabımı sil" (Yes, delete my account) diyoruz.

İşlem bu kadar. Telegram hesabınız kalıcı olarak silinmiştir.

 

 

image
Bilgisayfaniz Editör Ekibi

Sizlere en doğru ve en güvenilir bilgileri ulaştırmaya amaçlayan insanlar topluluğu...

Yorumlar

  • İlk yorumu siz yazın!

    Bu konu için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazarak destek verin!

YORUM YAP